Team

Toon Sanczuk

(oprichter)

Toon is in 1983 afgestudeerd als industrieel ingenieur landbouw. Zijn eerste roeping was het uitbaten van een eigen tuinbouwbedrijf. Hier heeft hij alle technieken geleerd gaande van bedrijfsleiding, productie van groenten en ook opbouw van technische kennis en water. Met het open gaan van de Europese grenzen (1994), heeft hij zijn focus moeten verleggen en komt hij terug bij zijn eerste diploma (A2 Chemie). Hij vindt zijn weg in de waterwereld, heeft een aantal jaren gewerkt voor Nalco en andere bedrijven tot hij in 2009 zijn eigen bedrijf Wateris opricht.
Hij heeft ontdekt dat bedrijven niet steeds opzoek zijn naar chemische oplossingen maar naar deskundig advies op maat voor hun problematiek. Vanuit het gegeven “bekijk je bedrijf eens vanuit een andere hoek” komt veel informatie boven die eigen bedrijfsmensen als normaal hebben leren beschouwen.
Vanaf de eerste dag heeft hij gekozen voor integriteit, ondersteunend en opbouwend. Vandaag wordt deze visie erkend door het bedrijfsleven.

Bel Toon op +32 494 11 80 84 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thierry Heyman

(Legionelladeskundige)

Thierry is afgestudeerd als Master Toegepaste Biowetenschappen. Zijn interesse voor natuur en ecologie leidde hem naar Wateris, waar hij in 2017 het team vervoegde. Vandaag is Thierry het aanspreekpunt rond alles wat Legionella betreft. Bij Thierry kan je steeds terecht voor een eerlijk en volledig antwoord op uw vragen. Samen vinden we voor elke uitdaging een gepast antwoord.

Bel Thierry op +32 472 12 04 30 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.